Historiens Verden

Handelsbetingelser

Betingelser
Historiensverden.dk er en portal, der dækker hele verdenshistorien. Portalen er udviklet af Det Historiske Akademi. 
Som abonnent på Historiensverden.dk får du adgang til et kæmpemæssigt tekst- og billedmateriale, skrevet af historikere.
 
Alle kan købe abonnement til Historiensverden.dk.
 
For at blive oprettet som bruger, skal nedenstående betingelser og vilkår accepteres.
Ved bestilling og betaling for adgang til Historiensverden.dk, accepteres nedenstående betingelser:
 
Abonnementsbetingelser for Historiensverden.dk
Alle priser på Historiensverden.dk er oplyst i DKK.
 
1. Producent
En aftale om abonnement på Historiensverden.dk indgås med:
 
Det Historiske Akademi
Balders Vej 10
DK-9500 Hobro
historiensverden@historisk-akademi.dk
CVR: 32 62 99 89
 
2. Sådan fungerer dit abonnement på Historiensverden.dk
2.1 Ikrafttrædelse og oprettelse
Abonnementet træder i kraft, når Det Historiske Akademi har modtaget din indbetaling og din bruger er oprettet på Historiensverden.dk. Din adgang oprettes når din betaling har fundet sted.
Adgang til Historiensverden.dk oprettes via din angivne mailadresse. Ved oprettelse får du tilsendt dit kodeord til din mail. Du kan altid ændre eller bestille nyt kodeord på Historiensverden.dk.
Som abonnent får du adgang til Historiensverden.dk og de historiske temaer.
 
2.2 Abonnementets varighed og fornyelse
Abonnementet gælder for 1 år frem, dvs. for 365 dage i alt.
 
Eksempel:
Dvs. træder dit abonnement i kraft den 16. december, gælder dit abonnement til og med 16. december det efterfølgende år.
 
Du kan til enhver tid se din abonnementsperiode under din ’Profil’.
 
Abonnementet fornyes automatisk ved udløb, hvis ikke rettidig opsigelse har fundet sted. Læs mere om opsigelse under punkt 2.5.
 
2.3 Ændringer til dine betalingsplysninger
Har du ændringer til dine kreditkortoplysninger, kan du, når du er logget ind på Historiensverden.dk, ændre disse oplysninger under 'Profil'. Klik på 'Betalingsoplysninger' og følg vejledningen.
 
2.4 Brugsret og copyright
Dine adgangsoplysninger til Historiensverden.dk er til enhver tid personlige, og må ikke deles med andre. Det er ikke tilladt at overdrage dit abonnement og adgang til en anden person.
Et abonnement som privatperson på Historiensverden.dk må ikke benyttes i undervisningssammenhæng. I dette tilfælde skal  undervisningsinstitutionen tegne adgang til Historiensverden.dk.
 
Alt materiale på Historiensverden.dk, som er leveret i alle former for medier (tekst, lyd, billeder, filmklip, quizzer mv.), er ophavsretligt beskyttet af Det Historiske Akademi. Det er tilladt at bruge materialet til egne skoleopgaver, egne projekter, egne oplysninger og lignende, så længe du har et aktivt abonnement på Historiensverden.dk.
 
Det Historiske Akademi forbeholder sig retten til enhver tid at ændre i tekst og funktioner på Historiensverden.dk.
 
2.5 Opsigelse
Opsigelse af abonnement skal ske med 30 dages varsel inden abonnementets udløb.
Dvs. udløber dit abonnement 31. december 2013, skal du senest opsige dit abonnement 30. november 2013.
Opsigelse kan ske under 'Profil' eller pr. skrift (mail/brev) senest 30 dage før abonnementets udløb.
 
Såfremt abonnementet ikke er blevet opsagt inden opsigelsesvarslets udløb, fornyes abonnementet med 1 år uden videre meddelelse.
Beløbet for fornyelse vil blive trukket på din konto, når din nuværende adgang udløber (eller næstkommende hverdag, såfremt udløbsdagen ikke er en bankdag).
 
Eksempel:
Fornyelse af abonnement sker den 1. juni 2021. Beløbet for fornyelse vil blive trukket fra din konto den 1. juni 2021. Er den 1. juni 2021 ikke en bankdag, vil beløbet blive trukket fra din konto førstkommende hverdag efter.
 
2.6 Misligholdelse af abonnementet
Ved misligholdelse af dine forpligtelser i henhold til denne aftale, er Det Historiske Akademi berettiget til at bringe aftalen til ophør og lukke for din brugeradgang med øjeblikkelig virkning.
 
3. Øvrige ydelser
3.1 Fjernundervisning
Deltagelse i fjernundervisning er ikke en del af abonnementet til Historiensverden.dk og er således et tilkøb, du som abonnent kan foretage dig. Det er også muligt at tilmelde sig kurser, selvom du ikke er abonnent, dog vil du ikke opnå abonnements-rabat for din tilmelding.
Ved tilmelding til fjernundervisning, er din adgang til kurset tilgængelig for dig gennem hele kurset og vil ophøre efter kursets afslutning. Det er dit eget ansvar at udskrive og gemme materiale fra kurset til dit eget efterfølgende brug.
 
3.2 Bestilling af bøger mv.
På Historiensverden.dk er det muligt at købe bøger, som er udgivet af Det Historiske Akademi i bogserien Historiens Verden.
Som abonnent på Historiensverden.dk opnåes 50% rabat på udgivelserne i bogserien Historiens Verden.
 
3.2.1 Fortrydelsesret
Ved bestilling af bøger på Historiensverden.dk, gælder der fortrydelse ved fjernsalg i henhold til Forbrugeraftaleloven.
Du har således 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra det tidspunkt, hvor du modtager bøgerne.
Brug af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere bøgerne til vores adresse eller ved at nægte modtagelse af bøgerne ved levering.
 
Omkostninger, der er forbundet med returnering af bøgerne, påhviler dig. De returnerede bøger skal være i væsentligt samme stand som ved leveringen. Såfremt betingelserne for benyttelse af fortrydelsesretten er opfyldt, vil vi senest 30 dage efter returneringen af bøgerne, tilbagebetale beløbet for bøgerne til din bankkonto.
 
4. Persondata
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres hos Det Historiske Akademi under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning.
 
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙